ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώσεις Τμήματος

   ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΘΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Από την ίδρυσή του, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών έχει παρουσιάσει πλούσια και πολύπλευρη δραστηριότητα στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και τοπικών, πανελλήνιων και διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων με την πρωτοβουλία των διδασκόντων του Τμήματος, με τη συμμετοχή των φοιτητών και τη συνεργασία με τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς φορείς. Εκτός από τα Ερευνητικά Προγράμματα και τις Διεθνείς Συνεργασίες του Τμήματος, που αναφέρονται σε ειδικές κατηγορίες της ιστοσελίδας, οι κυριότερες καλλιτεχνικές και επιστημονικές δραστηριότητες του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών αφορούν τις εξής κατηγορίες:

1. Αναγορεύσεις Επίτιμων Διδακτόρων
2. Συνέδρια – Ημερίδες
3. Διαλέξεις – Συζητήσεις
4. Σεμινάρια – Εργαστήρια
5. Εκθέσεις – Φεστιβάλ
6. Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις – Δρώμενα
7. Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Δράσεις

Αναλυτικότερα, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οργανώνει ετησίως πολλές εκδηλώσεις, όπως διαλέξεις και σεμινάρια με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους συγγραφείς, καλλιτέχνες και πανεπιστημιακούς δασκάλους, προβολές, παραστάσεις, εκθέσεις και δράσεις που απευθύνονται τόσο στους φοιτητές του Τμήματος όσο και στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου και στο ευρύ κοινό. Επίσης, στο πλαίσιο των μαθημάτων που προσφέρονται κατά τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, το Τμήμα οργανώνει για τους φοιτητές του επισκέψεις σε μουσεία, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, θεατρικούς χώρους (βλ. Λυρική Σκηνή, Εθνικό Θέατρο, Μέγαρο Μουσικής, αρχαία θέατρα, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία), βιβλιοθήκες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς

Παράλληλα, οι φοιτητές μας πραγματοποιούν πολλές καλλιτεχνικές δράσεις, παραστάσεις και εκθέσεις στο πλαίσιο των μαθημάτων τους ή/ και της πρακτικής άσκησης, υπό την καθοδήγηση και βοήθεια των διδασκόντων, αλλά και καλλιτεχνικά δρώμενα με δική τους πρωτοβουλία (βλ. εκδηλώσεις φοιτητών).
Οι εκδηλώσεις του ΤΘΣ προάγουν τη διεθνή και πανελλήνια επιστημονική και καλλιτεχνική συνεργασία και συνεισφέρουν δυναμικά στην πολιτιστική ζωή της Αργολίδας, δημιουργώντας γέφυρες μεταξύ της πανεπιστημιακής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας, της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2021

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2017 (Μάιος - Δεκέμβριος)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2017 (Ιανουάριος - Απρίλιος)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2016 (Μάιος-Δεκέμβριος)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2016 (Ιανουάριος-Απρίλιος)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2015 (Ιούλιος-Δεκέμβριος)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2015 (Ιανουάριος-Ιούνιος)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2014 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2007

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2006

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2005

 

 

Θεάτρου δράσεις Μέρος 1

Θεάτρου δράσεις Μέρος 2

Θεάτρου δράσεις Μέρος 3

 

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής