ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώσεις Τμήματος

(10-12-2020) Ανοικτή πρόσκληση σε συζήτηση με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Σάββα Στρούμπο, Ομάδα Σημείο Μηδέν, στο πλαίσιο των μαθημάτων «Θέατρο και Λογοτεχνία: H πρακτική της θεατρικής μεταφοράς» και «Σύγχρονες θεωρίες για την καλλιτεχνική δημιουργία» με διδάσκουσα την κ.Αγγελική Σπυροπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρο του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών.
Η συμμετοχή είναι ανοικτή και ελεύθερη για όλους στον σύνδεσμο
https://us02web.zoom.us/s/81010366167?pwd=RW45MDB6UE1lelh4cUcyTE9sNU1PUT09
password rvq2e7

Σύντομο βιογραφικό
Ο Σάββας Στρούμπος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (2002). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Exeter της Αγγλίας (MA in Theatre Practice, 2003). Από το 2003 συνεργάζεται με το Θέατρο Άττις και τον Θόδωρο Τερζόπουλο ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτης. Με την Oμάδα Σημείο Μηδέν σκηνοθέτησε τις παραστάσεις: Στη Σωφρονιστική Αποικία, Φραντς Κάφκα (2009), Όπως Σας Αρέσει, Ουίλιαμ Σαίξπηρ (2010), Οι Δίκαιοι, Αλμπέρ Καμύ (2011), Η Μεταμόρφωση, Φραντς Κάφκα (2012), Βόυτσεκ, Γκέοργκ Μπύχνερ (2013), Στη Σωφρονιστική Αποικία, Φραντς Κάφκα (β’ εκδοχή, 2014), Εμείς, Γιεβγκιένι Ζαμιάτιν (2015), Η Αποστολή – Ανάμνηση από μιαν επανάσταση, Χάινερ Μύλλερ (2016), Τρωάς, Δημήτρης Δημητριάδης (2017), Θραύσματα από τον Κάφκα, Γκιόργκι Κούρταγκ (2018), Περιμένοντας τον Γκοντό, Σάμιουελ Μπέκετ (2018), Αντιγόνης, Σοφοκλής (2019), Ευτυχισμένες Μέρες, Σάμιουελ Μπέκετ (2020).

(03-12-2020) Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 στις 4.15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση της κυρίας Σίσσυς Παπαθανασίου, Διευθύντριας Γραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Προέδρου του Διεθνούς Οργανισμού Αναλόγιο, με τίτλο «Φεστιβάλ Αναλόγιο και σύγχρονη δραματουργία», στο πλαίσιο του κοινού μαθήματος «Θέατρο και Λογοτεχνία: H πρακτική της θεατρικής μεταφοράς» με διδάσκουσα την κ.Αγγελική Σπυροπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρο του Τμήματος θεατρικών Σπουδών.
Η συμμετοχή είναι ανοικτή και ελεύθερη για όλους στον σύνδεσμο
https://us02web.zoom.us/s/81010366167?pwd=RW45MDB6UE1lelh4cUcyTE9sNU1PUT09#success

Η Σίσσυ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ είναι Διευθύντρια Γραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού Αναλόγιο. Ιστορικός τέχνης και πολιτισμού, κριτικός, μεταφραστής, δραματουργός, σκηνοθέτης. Πτυχιούχος Νομικής. Σπούδασε θέατρο και κινηματογράφο στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές της στην Κοινωνική Ανθρωπολογία, την Ιστορία Πολιτισμών και το Θέατρο στο Παρίσι στην École des Hautes Études en Sciences Sociales και τη Σορβόννη, με επιβλέποντες καθηγητές στη διατριβή της τον Robert Abirached και τον Pierre Vidal-Naquet. Τα ερευνητικά και καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα περιστρέφονται γύρω από την ιστορία πολιτισμού και θεάτρου, την αρχαία ελληνική τραγωδία και τις μεταγραφές της, ως και τη σύγχρονη γραφή, λογοτεχνική, δραματική και σκηνική. Εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού, όπου την τελευταία δεκαετία προΐσταται σε θέσεις ευθύνης σχετικές με τις διεθνείς σχέσεις. Από τον Φεβρουάριο του 2018 είναι Διευθύντρια Γραμμάτων και Τεχνών. Το 2005 ίδρυσε το Φεστιβάλ Αναλόγιο και έκτοτε είναι η καλλιτεχνική του διευθύντρια. Διετέλεσε υπεύθυνη του Τμήματος Αναγνώσεις του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας από το 2008-2014. Είναι υπεύθυνη διεθνών σχέσεων στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Μέλος σε επιτροπές διαγωνισμών συγγραφής έργων και επιμελήτρια εθνικών συμμετοχών της Ελλάδας σε διεθνείς πολιτιστικές διοργανώσεις. Μεταφράζει θεατρικά έργα και σκηνοθετεί. Συμμετέχει με ανακοινώσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δημοσιεύει άρθρα, κριτικές και μελέτες, και επιμελείται την έκδοση θεατρικών, λογοτεχνικών κειμένων, εκδόσεων τέχνης και εκθέσεων και εκπομπών. Δίνει διαλέξεις σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, Ινστιτούτα και Σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

(29-10-2020) Διαδικτυακή συζήτηση με τον Θανάση Τριαρίδη "Από το πραγματωμένο γεγονός στη θεατρική γραφή και από εκεί στο σανίδι", Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ώρα 12.00 - 15.00. Διοργάνωση: Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μαθήματος Σκηνοθεσία Ι με υπεύθυνη καθηγήτρια την Άννα Τσίχλη. (Πληροφορίες/Δελτίο τύπου)

(13-10-2020) Κυκλοφορία  του  τόμου «Θέατρο και Κοινωνία» που περιλαμβάνει εισηγήσεις και βιντεοσκοπημένη παράσταση/μάθημα από την διημερίδα την οποία οργάνωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών σε συνεργασία με τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας τον Ιούνιο 2019. Η παρουσίαση της έκδοσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/10/2020 στο Ναύπλιο. (αφίσα, πρόσκληση)

(16-9-2020) Παρουσία Ομότιμης Καθηγήτριας Άλκηστις Κοντογιάννη σήμερα 16-9-2020  στη Βουλή (δελτίο τύπου)

Δελτίο τύπου ΤΘΣ- Συμμετοχή της υποψήφιας διδάκτορος ΤΘΣ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κυρίας Δήμητρας Λιάκουρα στο Φεστιβάλ Βενετίας (Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica) (δελτίο τύπου / αφίσα)

(29 & 30/8/2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ ΔΡΑΤΕΠΤΕ -- Διήμερο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου :«ένας κόσμος πραγματικός/φανταστικός/συμβολικός», Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, Ώρα έναρξης 20:00 μ.μ.  στο ΦΟΥΓΑΡΟ/ 32 μεταπτυχιακοί, εκπαιδευτικοί, ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΧΤΕΣ!!! έγραψαν ιστορίες και φιλοτέχνησαν τρομερές κούκλες και αντικείμενα που θα εμψυχώσουν και θα μας ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο του κουκλοθέατρου, όχι με μία, ούτε με  δύο ή τρεις, αλλά με 15 πρωτότυπες κουκλο-ιστορίες για μικρούς και μεγάλους (αφίσα, δελτίο τύπου, τιτλοσυννεφόλεξο, φωτοσύννεφο)

(18-7-2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ  «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην εκπαίδευση και δια βίου μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Αθλητισμού - Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων και στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020» παρουσιάζουν  δρώμενο πόλης με θέμα : «ελευθεριά - ΖΟΥΜΕ» Σάββατο  18 Ιουλίου 2020 /ώρα 20.00 - Πλατεία Συντάγματος -  Ναύπλιο (αφίσα, δελτίο  τύπου)

(11-7-2020) Έργο  Forced Memories στην ηλεκτρονική «σκηνή» του ZOOM Webinar στις 11 Ιουλίου, στις 21.00 ώρα Ελλάδος. Το project μετά την διαδικτυακή του πρεμιέρα θα προβληθεί από το κανάλι του Video Art Miden από τις 15 Ιουλίου έως και τις 30 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:  http://www.festivalmiden.gr/en/video-art-miden-presents-forced-memories-an-international-domestic-tele-video-performance-art-project-online/  (Με τη συμμετοχή  φοιτητών  στο μάθημα «Τα Πολυμέσα στις Παραστατικές Τέχνες»/υπεύθυνη Καθηγήτρια: Εμμανουέλα Βογιατζάκη μέλος ΕΕΠ ΤΘΣ) (αφίσα, δελτίο τύπου)

(30-6-2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια βίου μάθηση» /Πρόγραμμα Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση με τίτλο «εΘΕΛΩντισμός : το  πιο όμορφο  χρέος….» στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας Τρίτη  30 Ιουνίου 2020 (Κλειστή ομάδα) Εμψυχώνουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές : Μαρία Δέδε & Γιώργος Ντέμος--με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας Άλκηστις Κοντογιάννη (αφίσα, δελτίο τύπου)

(29-6-2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια βίου μάθηση» /Πρόγραμμα Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση με τίτλο «Παίζοντας με τις αντιθέσεις και τα συναισθήματα» στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου 29/6/2020 (Κλειστή ομάδα) Εμψυχώνουν οι φοιτήτριες:  Άννα Ζεβελάκη και Ελένη Κοτίνη--με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας Άλκηστις Κοντογιάννη (αφίσα, δελτίο τύπου)

(26-6-2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια βίου μάθηση» /Πρόγραμμα Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση με τίτλο «Μια φορά .... και ένας ήχος" στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 (Κλειστή ομάδα) Εμψυχώνουν οι φοιτήτριες Ελένη Πούλιου & Μαρίνα - Σταυρούλα Τσαγρή --με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας Άλκηστις Κοντογιάννη (αφίσα, δελτίο τύπου)

(25/6/2020) Δελτίο τύπου «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση - Πρόγραμμα Δραματικής Τέχνης στην εκπαίδευση με τίτλο «Όταν τα αστέρια πέφτουν στη γη γίνονται παραμύθια» στις 25 Ιουνίου 2020  στο Αγροτικό Κατάστημα  Κράτησης Ενηλίκων  Τίρυνθας [Κλειστή ομάδα]. Την ομάδα εμψυχώνουν οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες: Μαρία Γιαννακούλη,  Παναγιώτα Σταυροπούλου Με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας: Άλκηστις Κοντογιάννη (αφίσα, δελτίο τύπου)

(23/6/2020) Δελτίο τύπου «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση - Δελτίο τύπου-- Πρόγραμμα Δραματικής Τέχνης στην εκπαίδευση με τίτλο «Αυτός ο ξένος, ο οικείος» στις 23 Ιουνίου 2020  στο Αγροτικό Κατάστημα  Κράτησης Ενηλίκων  Τίρυνθας [Κλειστή ομάδα]. Την ομάδα εμψυχώνουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές: Τατιαλένα Κατέχη και Κωνσταντίνος Μυλώνης/με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας: Άλκηστις Κοντογιάννη (αφίσα, δελτίο τύπου)

(22-6-2020) ΠΜΣ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση» Πρόγραμμα Δραματικής Τέχνης στην εκπαίδευση με τίτλο «Νόημα ή μουσική; Ή και τα δύο μαζί;»  στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 Eμψυχώνουν οι φοιτήτριες:Αντωνία Λάππα και Μαρία Τερζανίδου  [ομάδα κλειστή] (αφίσα, δελτίο τύπου)

(15-6-2020) ΠΜΣ ΤΘΣ Δραματική Τέχνη και παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση: Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου με τίτλο: «ερμηνεύοντας με τα χρώματα» Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 (ομάδα κλειστή) /Εμψυχώνουν οι φοιτήτριες: Άννα Τσαμκόσογλου & Ειρήνη Καρδαμπίκη υπό την επίβλεψη της Ομότιμης Καθηγήτριας ΤΘΣ κυρίας Άλκηστις Κοντογιάννη(αφίσα, δελτίο τύπου)

(12-6-2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση» /Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα με τίτλο «εΘΕΛΩντισμός : το πιο όμορφο χρέος….» στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 [Κλειστή ομάδα] /Εμψυχώνουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές : Μαρία Δέδε, Ελένη Καραμάνου, Γιώργος Ντέμος με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας: Άλκηστις Κοντογιάννη (αφίσα, δελτίο τύπου)

(12-6-2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ  «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση» /Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα στο Δημόσιο Δ.Ι.Ε.Κ. Άργους   με τίτλο: «Εγώ, στη θέση σου» Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020—[Κλειστή ομάδα]/ Την ομάδα εμψυχώνουν οι φοιτήτριες: Σοφία Δαρειώτη και Κατερίνα Καραναγνώστη (αφίσα, δελτίο τύπου)

(5-6-2020) Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην εκπαίδευση και δια βίου μάθηση»  Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα με τίτλο «Εύπλαστες ιδέες με εύπλαστα υλικά» Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 στο Κατάστημα Κράτησης  Ναυπλίου (κλειστή ομάδα) Την ομάδα εμψυχώνουν οι φοιτήτριες: Ανδριάνα Αγγελοπούλου και Γεωργία Λεβεντοπούλου /υπό την επίβλεψη της Ομότιμης Καθηγήτριας ΤΘΣ Άλκηστις Κοντογιάννη(αφίσα/δελτίο τύπου)

(02-06-2020) Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ως φορέας διαχείρισης του ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου CREARCH-Creative European Archives as Innovative Cultural Hubs (Creative Europe-Culture 2018-2021), σε συνεργασία με τη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» και το Κέντρο Ερευνης Νεοελληνικών Διαλέκτων και Ιδιωμάτων της Ακαδημίας Αθηνών διοργανώνει το διαδικτυακό επιμορφωτικό τηλεσεμινάριο Δημιουργικά Αρχεία ως Καινοτόμες Εστίες Πολιτισμού από τις 2 έως τις 12 Ιουνίου 2020. (αφίσα/δελτίο τύπου)

(19-5-20) Διαδικτυακή διάλεξη της Μαρίας Παπαλέξη με θέμα "Το Θέατρο πίσω από τη Σκηνή" στο πλαίσιο του μαθήματος Θεατρική Παραγωγή, Υπεύθυνη καθηγήτρια: Άννα Τσίχλη. Πλατφόρμα Zoom, Τρίτη 19/5/2020, ώρα 12.00 (αφίσα)

( 9-3-2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση»  / Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα με τίτλο «ΕΥΠΛΑΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΕΥΠΛΑΣΤΑ ΥΛΙΚΑ», Δευτέρα 9  Μαρτίου 2020, Κατάστημα
Κράτησης Ναυπλίου (Κλειστή Ομάδα) Εμψυχώτριες:   Ανδριάνα Αγγελοπούλου και Γεωργία Λεβεντοπούλου   - Με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας Άλκηστις Κοντογιάννη (αφίσα, δελτίο τύπου)

(7-3-2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»  - Διάλεξη του μεταπτυχιακού  φοιτητή Miao Bin με τίτλο  «Κινέζικος πολιτισμός και Διαπολιτισμικό Θέατρο» Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 , στις 20. 00' Αίθουσα "Λήδα Τασοπούλου" (αφίσα, δελτίο τύπου)

(6-3-2020) Δελτίο τύπου ΠΜΣ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση» / Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα με τίτλο «Το σώμα ως έργο τέχνης», Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου (Κλειστή Ομάδα) Εμψυχώτριες: Χαρίκλεια Ορφανού, Μυρτώ Παπαγιάννη - Με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας Άλκηστις Κοντογιάννη (αφίσα, δελτίο τύπου)

(27-2-2020) Συμμετοχή στην ημερίδα  για το Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη"/ διοργάνωση από τον ΔΟΠΠΑΤ και το Υπουργείο Πολιτισμού Πέμπτη  27.02.2020 στο "Βουλευτικό" - έναρξη ημερίδας 9.30 (πρόσκληση, πρόγραμμα ημερίδας)

(22/23-2-2020)  Μαραθώνιος παραμυθιού για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 22  Φεβρουαρίου 2020  : 17:30 – 20:30 & την  Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 :  10:30 – 14:00  &  17:30 – 20: 30΄ στην αίθουσα «Λήδα Τασοπούλου» (Ναύπλιο Βασιλέως Γεωργίου Β΄ & Ηρακλέους) Υπεύθυνη διδάσκουσα: Άλκηστις Κοντογιάννη, Ομότιμη Καθηγήτρια ΤΘΣ Παν/μίου Πελοποννήσου. (αφίσα, δελτίο τύπου)

(15-18/02/2020) Δελτίο τύπου/πρόσκληση –  Έκθεση  στο Χώρο Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι» στην Αθήνα των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου(Τμήμα θεατρικών Σπουδών και το νεοϊδρυθέν Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών/Ενδύματα, βίντεο, εγκαταστάσεις, φωτογραφίες, δράσεις και αντί-δράσεις που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια των μαθημάτων «Σώμα, Performance και Ψηφιακά Μέσα», «Τα Πολυμέσα στις Παραστατικές Τέχνες» και «Το Ένδυμα στις Παραστατικές Τέχνες». Επιμέλεια: Εμμανουέλα Βογιατζάκη Κρουκόβσκι, Αντωνία Βασιλάκου (δελτίο τύπου, αφίσα Ιαφίσα ΙΙ)

(31-01-2020) Δελτίο τύπου/Πρόσκληση Τμήματος Θεατρικών Σπουδών  σε συνεργασία με Κέντρο Ελληνικών Σπουδών: παρουσίαση σκηνών από το θεατρικό έργο Ο Έταιρος Εγώ της Δήμητρας Βαρβούτη και 7 σκηνικές προσεγγίσεις του θεατρικού έργου Βόυτσεκ του Georg Büchner από φοιτητές ΤΘΣ στο πλαίσιο του μαθήματος Σκηνοθεσία Ι. [Υπεύθυνη καθηγήτρια: Άννα Τσίχλη] Κεντρικά Διδακτήρια, Αίθουσα Λήδας Τασοπούλου, Παρασκευή 31/1/2020, ώρα 18.00 (αφίσα Βόυτσεκ, αφίσα Ο Έταιρος Εγώ, δελτίο τύπου)

(29-01-2020) Δελτίο τύπου/Πρόσκληση Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, 7 παρουσιάσεις θεάτρου της επινόησης από φοιτητές του ΤΘΣ στο πλαίσιο του μαθήματος Σκηνοθεσία ΙΙΙ: Το θέατρο της Επινόησης, Υπεύθυνη καθηγήτρια: Άννα Τσίχλη. Τριανόν, Τετάρτη 29/1/2020, ώρα 17.00 (αφίσα, δελτίο τύπου)

(18-01-2010)  Εργαστήρι Θεατρικής Γραφής με τον βραβευμένο δραματουργό  Ανδρέα Φλουράκη, στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού μαθήματος "Λογοτεχνία, θεωρία και θεατρική δημιουργική γραφή" με διδάσκουσα την Αγγελική Σπυροπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΤΘΣ.

17-27 Ιανουαρίου  Διεθνές Φεστιβάλ Νοκυμαντέρ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Παν. Πελοποννήσου.

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής