ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώσεις Τμήματος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

 ΠΜΣ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Το Σάββατο 20/3/2021 στις 19.00 οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη Διδακτική , στο πλαίσιο του μαθήματος Υποκριτική και Κοινωνικές Εφαρμογές, παρουσιάζουν 3 διαδικτυακές συμμετοχικές παραστάσεις, αντλώντας εργαλεία από το θέατρο της επινόησης, το θέατρο-ντοκουμέντο και το θέατρο του καταπιεσμένου και προσαρμόζοντας τα είδη αυτά με ευρηματικό τρόπο στο ψηφιακό περιβάλλον.

 

Οι σύντομες παραστάσεις, αποτέλεσμα καλλιτεχνικής και κοινωνικής έρευνας των φοιτητών/-τριών, σχολιάζουν με κριτική ματιά και ποιητική διάθεση φλέγοντα ζητήματα της κοινωνικής πραγματικότητας που μας περιβάλλει όπως ο εγκλεισμός λόγω της πανδημίας, η ενδοοικογενειακή βία, οι στερεότυπες έμφυλες ταυτότητες, προσπαθώντας να βρουν χαραμάδες εξόδου από τα αδιέξοδα.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ως ενεργοί θεατές / ενεργοί πολίτες στον πρωτότυπο αυτό θεατρικό -ψηφιακό διάλογο!


Για να λάβετε την πρόσκληση στην πλατφόρμα zoom, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ως το Σάββατο 20/3/2021 στις 16.00.

https://forms.gle/PqyYHVr3wNnqNYov8


Συμμετέχουν οι: Γιάννης Ασκάρογλου, Μαρία Γιαννακούλη, Ηρώ Γρηγοριάδη, Γιολέν Μαρμαρά, Χριστίνα Ντέμου, Αιμιλία Σιαφαρίκα, Γιώργος Σοφικίτης, Μάνος Σπιτάλας, Κατερίνα Τίγκα, Στέλιος Χλιαράς

Αφίσα. )

Επιμέλεια: Χριστίνα Ζώνιου

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής