ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Σχετικά με την πρόσφατη εξάπλωση του νέου κοροναϊού Covid 19 και στην Ελλάδα συνιστούμε καταρχάς ψυχραιμία και σωστή πρόληψη.

Έχει προωθηθεί αίτημα για προμήθεια αντισηπτικού στους χώρους του πανεπιστημίου, αλλά το συχνό πλύσιμο των χεριών είναι επιβεβλημένο, ενώ συνιστάται  η προσωπική χρήση αντισηπτικών μαντηλιών και υγρών ή και η χρήση γαντιών μίας χρήσης που μπορεί να προμηθευτεί κανείς ατομικά.

Επιβεβλημένη είναι επίσης η αποχή σας από τους χώρους του πανεπιστημίου και η κατ' οίκον νοσηλεία ή ο αυτοπεριορισμός, εάν νοσείτε και εάν έχετε ταξιδέψει σε χώρες ή περιοχές υψηλού κινδύνου. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τίθεται θέμα παρουσιών. Ειδικά τα ταξίδια προς την Ιταλία και την Κίνα, καθώς και σε άλλες χώρες με αυξημένα κρούσματα, χρειάζεται να ακυρωθούν μέχρι νεωτέρας.

Ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας (ΕΟΔΥ) έχει εκδώσει Πληροφορίες και Οδηγίες, οι οποίες ευρίσκονται επίσης στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου μας στους ακόλουθους συνδέσμους, τους οποίους καλείσθε να επισκέπτεσθε συχνά για ενημέρωση ( τηλ. κέντρο 210 5212000  και ειδικότερα 2105212054). Καλείσθε να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες.

https://www.uop.gr/ekdilosis/27-panepistimio-peloponnisou-ekdilosis/2106-sars-cov-2

https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/

Το Υπουργείο Παιδείας έχει αναρτήσει, επίσης, ενημερωτικό υλικό στον σύνδεσμο

https://www.minedu.gov.gr/anak/socialmedia.jpg


                                    
https://www.minedu.gov.gr/anak/coronoiosfaqinside.pdf

Εάν υπάρξουν άλλες οδηγίες για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου από την κεντρική διοίκηση, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Η Πρόεδρος του ΤΘΣ

Αγγελική Σπυροπούλου

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής