ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Αγαπητοί/ές μας φοιτητές και φοιτήτριες,

εύχομαι να είστε όλοι καλά. Όπως έχετε ενημερωθεί, έχουν ήδη ξεκινήσει τα μαθήματα εξ αποστάσεως στην Τμήμα μας με σκοπό να συνεχίσουμε το διδακτικό έργο μας, να μείνουμε σε επαφή μαζί σας και να μην χαθεί το εξάμηνο για εσάς.

Όλοι και όλες οι διδάσκοντες και οι διδάσκουσες έχουν ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις των συνθηκών με προθυμία, επιχειρώντας να προσαρμόσουν τα μαθήματά τους καταλλήλως. Δεν είναι εύκολη αυτή η μετάβαση από την δια ζώσης στην εξ αποστάσεως διδασκαλία  ούτε από τεχνικής ούτε από διδακτικής άποψης.

Επομένως, θα σας παρακαλούσαμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας, καθώς και για την συνέπειά σας προς τις οδηγίες που σας απευθύνουν οι καθηγητές/τριές σας. Η παρούσα και οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι εβδομάδες πειραματισμού και προσαρμογής και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας σε αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό  σας παρακαλούμε:
•    να παρακολουθείτε το eclass των μαθημάτων σας ανελλιπώς.
•    να παρακολουθείτε καθημερινά τις αναρτήσεις των καθηγητών σας και της διοίκησης στην ιστοσελίδας μας
•    να ελέγχετε τους ιδρυματικούς λογαρισμούς σας (emails  uop.gr)
•    να εξοικειωθείτε με τις πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης που σας προτείνουν οι καθηγητές σας στο eclass.


Σας υπενθυμίζουμε ότι οι μέρες και ώρες τηλεσυνεργασίες αναφέρονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.


Για τον τρόπο εξέτασης του μαθήματος εάν παραταθεί ο περιορισμός των μετακινήσεων θα ενημερωθείτε από τους διδάσκοντες/ουσες ξεχωριστά. Έχει συζητηθεί αυτό κατά τις συναντήσεις των διδασκόντων.


Δυστυχώς δεν λειτουργεί ακόμη η υπηρεσία Εύδοξος. Οι καθηγητές/τιές σας θα σας καθοδηγήσουν ατομικά και ως προς αυτό.


Δυστυχώς δεν έχει καταστεί δυνατό να χρησιμοποιούμε μια πλατφόρμα όλοι οι καθηγητές. Θα προσπαθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Έως τώρα 3 είναι οι βασικές πλατφόρμες τις οποίες μπορείτε είτε να τις κατεβάσετε είτε να συνδεθείτε απλώς στο διαδίκτυο χωρίς να φορτώνετε τις συσκευές σας.
Προκείται για τις Microsoft Teams, Webex, Zoom με τις οποίες μπορείς να συνδεθείτε από υπολογιστή ή κινητή συσκευή ή τάμπλετ.


Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης στη διεύθυνση
http://di.uop.gr/tele/8-di/35-2020-03-20-17-54-50.html

*Για  σύνδεση στις πλατφόρμες webex και zoom δεν χρειάζεται καμία πιστοποίηση. Απλώς πατάτε τον σύνδεσμο που σας έχουν στείλει στο eclass ( και συνήθως είναι ο ίδιος εβδομαδιαίως) και πιθανώς να χρειαστεί να δώσετε ένα όνομα και προσωπικό email ( όχι απαραίτητα το ιδρυματικό σας).

**Για τη σύνδεση στο Microsoft Teams απαιτούνται τα εξής:
Για να αποκτήσουμε λογαριασμό Microsoft πρέπει να πραγματοποιήσουμε αρχική εγγραφή
στο https://delos365.grnet.gr/
 
Πατώντας σύνδεση επάνω δεξιά, και επιλέγοντας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου –uop.gr, μας οδηγεί στη σελίδα πιστοποίησης του Πανεπιστημίου μας.
Βάζοντας τα ιδρυματικά μας στοιχεία, αναγνωριζόμαστε αυτόματα, και δημιουργείται λογαριασμός Microsoft της μορφής …..@office365.uop.gr
Με αυτόν το λογαριασμό θα πρέπει να συνδεθείτε στο Microsoft teams https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=873020&lm=deeplink&lmsrc=homePageWeb&cmpid=WebSignIn
 
 Έπειτα μας οδηγεί στη σελίδα πιστοποίησης του Πανεπιστημίου μας, και βάζουμε τα ιδρυματικά μας στοιχεία.

Σας ενημερώνουμε ότι κ.Ξύδης και ο κ.Γουναράς έχουν οριστεί υπεύθυνοι υποστήριξης επικοινωνίας και υποστήριξης της εξ αποστάσεως διδασκαλίας αυτό το διάστημα. Αν χρειαστεί, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο email και τα τηλέφωνα που είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα μας (προσωπικό).
Κι εγώ και οι καθηγητές/τριές σας είναι ασφαλώς στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξουμε σε τυχόν δυσκολίες.

Έχω την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε λαμβάνοντας υπόψη την προθυμία και ευελιξία των καθηγητών/τριών σας και επίσης τη δική σας προσαρμοστικότητα και αθρόα συμμετοχή στα τηλεμαθήματα.

Καλή υγεία σε όλες/όλους και καλή αντάμωση σύντομα!


Αγγελική Σπυροπούλου
Αναπλ. Καθηγήτρια
Πρόεδρος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής