ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαιρετισμός Προέδρου

 

 kardarasΑγαπητές μας φοιτήτριες και αγαπητοί μας φοιτητές,


Σας καλωσορίζω στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που έκλεισε ήδη δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας, υπηρετεί με ζήλο τον χώρο του θεάτρου και επιδιώκει να μορφώσει τους φοιτητές του, ώστε «να γίνουν ώριμοι και συνειδητοί εργάτες του θεάτρου, που να πιστέψουν στον προορισμό του, για να υπάρξει ένα θέατρο, που θα συντελέσει στην ανάταση του λαού μας» Κάρολος  Κουν.                   

Στο Τμήμα μας διδάσκουν καταξιωμένοι επιστήμονες και καλλιτέχνες ποικίλα μαθήματα θεωρητικής και πρακτικής - καλλιτεχνικής κατεύθυνσης. Επίσης, καταρτισμένο και πρόθυμο διοικητικό προσωπικό στελεχώνει την Γραμματεία και την βιβλιοθήκη της Σχολής μας. Όλοι μαζί  πλαισιώνουμε το Προπτυχιακό αλλά και τα Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και αγωνιζόμαστε να αποκτήσετε πλήρη θεατρική κατάρτιση, θεωρητική και πρακτική, και παράλληλα να καταστείτε ενεργοί πολίτες, που θα μεταλαμπαδεύσετε, στα επόμενα χρόνια, στο κοινό σας ανθρωπιστικές αξίες και κοινωνικές ευαισθησίες.  

Εύχομαι το ταξίδι αυτό στο χώρο της θεατρικής επιστήμης να σας ολοκληρώσει επιστημονικά και καλλιτεχνικά και να σας δώσει μια δημιουργική πνευματική περιπλάνηση, ένα δρόμο, γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο γνώσεις.

Σας εύχομαι να απολαύσετε τις σπουδές σας και να χαρείτε τα φοιτητικά σας χρόνια.


Καθηγητής
Χρήστος Καρδαράς

Πρόεδρος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και
Κοσμήτορας της Σχολής Καλών Τεχνών
του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
                              

 

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής