ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Σας καλωσορίζω στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και σας συγχαίρω για την επιτυχία σας.

Το Τμήμα μας υπηρετεί τη μελέτη του θεάτρου, πλαισιωμένης με μαθήματα γενικής υποδομής στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, με στόχο την επαρκή κατάρτιση των φοιτητριών και φοιτητών μας σε θεωρητικό και καλλιτεχνικό επίπεδο. Συνδυάζει, έτσι, καταστατικά την επιστημονική γνώση με την καλλιτεχνική πράξη τόσο στις πτυχιακές και όσο και τις μεταπτυχιακές σπουδές που προσφέρει.

Το Πρόγραμμα Σπουδών περιέχει σύγχρονα ερευνητικά αντικείμενα και  καλλιτεχνικά ερεθίσματα σε συμφωνία με τις εκπαιδευτικές και επιστημονικές τάσεις διεθνώς,  ενώ παρέχονται, επίσης,  ευκαιρίες  εμπλουτισμού των σπουδών σας μέσω των προγραμμάτων διεθνούς κινητικότητας, πρακτικής άσκησης και των ποικίλων συνεργασιών του Τμήματος.

 Είναι σημαντικό ότι το Πρόγραμμα του Τμήματός μας πρόσφατα αξιολογήθηκε από εξωτερικούς κριτές και πιστοποιήθηκε από την ΑΔΙΠ ως πλήρως συμμορφούμενο με τα διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε με την εργασία των  έγκριτων διδασκόντων μας, του άξιου προσωπικού μας και  βέβαια με τη δική σας συμβολή.

Οι διδάσκοντες και το προσωπικό του Τμήματος μεριμνούμε, ώστε οι σπουδές σας να σας προσφέρουν δυνατότητες εκπλήρωσης των προσδοκιών σας, επιστημονικών και  καλλιτεχνικών, και να σας ανοίξουν  ορίζοντες όχι μόνον επαγγελματικούς, αλλά,  επίσης, προσωπικής ανάπτυξης, εμπειρίας και κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Σας εύχομαι  να επιτύχετε στις σπουδές σας και να μεταδώσετε ως πολίτες τις αξίες της επιστημονικότητας, της δημιουργικότητας και της συλλογικότητας που  καλλιεργεί το Τμήμα μας!


Αγγελική Σπυροπούλου
Καθηγήτρια

Πρόεδρος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών
του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής