Ιστορικό 5Β

Αγαπημένοι μου νέοι Μεταπτυχιακοί,

Σας καλωσορίζω στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και στο υπέροχο μεταπτυχιακό μας που θα λειτουργήσει φέτος για δεύτερη χρονιά.

Μετά από μια εκπληκτική χρονιά που περάσαμε πέρυσι με εξαιρετικούς φοιτητές που τα έδωσαν όλα (και ελπίζω ότι πήραν πίσω αυτό που τους άξιζε), νιώθουμε τώρα όλοι πολύ τυχεροί που θα έχουμε εσάς εδώ, που θα αλληλεπιδράσουμε και θα δημιουργήσουμε κοινές εμπειρίες. Σκεφτείτε το μεταπτυχιακό μας ενώνει για μια ολόκληρη χρονιά όλους μαζί. Εδώ στο Ναύπλιο θα επιδιώξουμε μαζί να κατακτήσετε γνώσεις και να αποκτήσετε ικανότητες. Θα ενεργοποιήσουμε το βιωματικό τρόπο εργασίας και τη δημιουργικότητά σας-μας, θέτοντας στόχους, αναζητώντας ιδανικά και δημιουργώντας πρότυπα με αξίες, ποιότητα, ενδιαφέρον, δοτικότητα, ενσυναίσθηση, τρυφερότητα και πάθος. Όποιος έρχεται στο μεταπτυχιακό μας γνωρίζω καλά ότι αναζητά κάτι το ιδιαίτερο και ότι είναι ο ίδιος ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνει η φοίτησή σας μια αξιομνημόνευτη εμπειρία. Θέλουμε μια εμπειρία ζωής, που θα μείνει χαραγμένη στη συνείδησή σας για τη μοναδικότητά της.

Καλώς ορίσατε στο Ναύπλιο, σας ευχαριστούμε που προσπαθήσατε τόσο για να βρεθούμε μαζί.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου θα είναι η ημέρα συνάντησής μας στις 11.00 στα Κεντρικά Διδακτήρια. Η σδυνάντησή μας θα διαρκέσει μέχρι τις 19.00΄. Οι παλαιοί μεταπτυχιακοί θα σας παραδώσουν τη σκυτάλη και θα σας εισάγουν στον τρόπο εργασίας μας.

Ανυπομονώ για σας.

Αλκηστις

Περισσότερες Πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας

Video

Φωτογραφίες


Μάγδα Μάρα-Διαθλάσεις