ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτηριακή υποδομή

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών λειτουργεί στα ακόλουθα κτίρια:

 

1. Κεντρικά Διδακτήρια (οδός Βασ. Γεωργίου & Ηρακλέους), όπου στεγάζονται γραφεία καθηγητών, αίθουσα διδασκαλίας γενικών μαθημάτων με άρτια οπτικο-ακουστική εγκατάσταση και υπολογιστή, η αίθουσα διαλέξεων, προβολών και διδασκαλίας χορού και μουσικής, η Βιβλιοθήκη-Σπουδαστήριο, η αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους φοιτητές, το γραφείο τεχνολογικού εξοπλισμού και το στούντιο πολυμέσων. Με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Ναυπλιέων.

 

2. Κτήριο διοικητικών υπηρεσιών και διδασκαλίας (οδός Β. Κωνσταντίνου 21 & Τερζάκη). Στο νεοκλασικό κτήριο της Παλαιάς Πινακοθήκης στεγάζονται αίθουσες διδασκαλίας χορού και γενικών μαθημάτων με άρτια οπτικο-ακουστική εγκατάσταση και υπολογιστή, η Γραμματεία του Τμήματος και γραφεία (του Αντιπρύτανη για θέματα Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας και μελών Δ.Ε.Π. και Ε.Ε.Π). Με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Ναυπλιέων.

 

                2021 09 29 SoA ARIA2021 09 29 SoA ARIA Nafplio

3. Διδακτήρια Σ.Κ.Τ. Άριας (Τέρμα οδού Ρετάλη, στην περιοχή της Άριας), όπου στεγάζονται γραφεία καθηγητών, αίθουσες διδασκαλίας γενικών μαθημάτων με άρτια οπτικο-ακουστική εγκατάσταση και υπολογιστή, αίθουσα διαλέξεων-εκδηλώσεων, αίθουσα διδασκαλίας χορού και μουσικής, αίθουσες ηχητικής και φωτιστικής εγκατάστασης, αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών/ψηφιακών εφαρμογών για διδασκαλία και για τους φοιτητές, χώρος προβών, εξοπλισμός ενδυματολογίας, κλειστό θέατρο και χώρος συγκέντρωσης των φοιτητών.

 

4. Θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ (Πλατεία Συντάγματος Ναυπλίου), όπου λαμβάνουν χώρα μαθήματα υποκριτικής, σκηνοθεσίας, σωματικού θεάτρου και μιμικής, καθώς και παραστάσεις των φοιτητών του Τμήματος σε ανοιχτά μαθήματα. Με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Ναυπλιέων.

 

viomatika

5. Αίθουσα Σκηνογραφίας (Μικράς Ασίας 25 & Κων/νου Παλαιολόγου), όπου λαμβάνουν χώρα μαθήματα σκηνογραφίας και σχεδίου.

 

estiatorio

6. Φοιτητικό εστιατόριο ( Ορέστη Χαρμαντά & Ν. Λάμπρου, Συνοικισμός, Ο.Τ. 38).

 

 xartis1

 

Εικονική περιήγηση στο Ναύπλιο

 

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής