ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Διδασκόντων

Στις 3/12/2021 και 10/12/2021 στο πλαίσιο του μαθήματος "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ VI: Θεατροπαιδαγωγικά Προγράμματα σε Κοινωνικούς Χώρους και Φορείς" πρόκειται να πραγματοποιηθούν επισκέψεις με δύο διαφορετικές ομάδες φοιτητών στις Αγροτικές Φυλακές - Παράρτημα Ναυπλίου (Α Ομάδα: 3/12/2021 και Β Ομάδα: 10/12/2021 - στις 14:30-16:00, υποχρεωτικά με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test και ταυτότητα).

Το μάθημα τις ημέρες αυτές στα κεντρικά διδακτήρια θα γίνει κανονικά κατά το πρώτο θεωρητικό σκέλος του (12:00-13:30) για όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως ομάδας επίσκεψης και συμμετοχής ή όχι στο πρόγραμμα των φυλακών (θα ληφθούν κανονικά παρουσίες-απουσίες στην αίθουσα Λήδας Τασοπούλου).

Συζητείται και πιθανή τρίτη επίσκεψη στο ίδιο πλαίσιο, ώστε να συμπεριληφθούν στη δράση όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή -θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Για τη σύνθεση των ομάδων επίσκεψης και άλλες σχετικές οδηγίες παρακαλούνται οι φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της eClass. Στο πεδίο "Συζητήσεις" έχουν ανοίξει χώροι επικοινωνίας με τα μέλη κάθε ομάδας χωριστά για προτάσεις δραστηριοτήτων, ώστε να ετοιμαστεί το πρόγραμμα παρουσίασης.

Η διδάσκουσα
Κατερίνα Κωστή

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής