ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Γραμματείας
To Τμήμα  ΘEAΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ - Σχολής Καλών Τεχνών - Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία του με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου HARVARD στην Ουάσιγκτον και στην Ελλάδα και την αγγλική θεατρική ομάδα OUT of CHAOS  με τον μαθητικό και και φοιτητικό διαγωνισμό ερμηνείας αρχαίου δράματος. Ο φετινός διαγωνισμός έχει θέμα:"Παίζοντας τις Βάκχες". Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Η θεατρική ομάδα Out of Chaos, με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ουάσιγκτον και στην Ελλάδα, και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών - Σχολή Καλών Τεχνών - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προσκαλεί νέες και νέους, μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, φοιτητές και φοιτήτριες Θεατρικών Σπουδών ή θεατρικών σχολών στην Ελλάδα να πειραματιστούν με την αρχαία τραγωδία. Σας προσκαλούμε να παίξετε σκηνές από την τραγωδία Βάκχες του Ευριπίδη, να βιντεοσκοπήσετε την προσπάθειά σας και να την υποβάλετε σε μας μέχρι τις  μέχρι 15 Φεβρουαρίου, 2023, 12:00 μ.μ.

Ο θεατρικός διαγωνισμός διοργανώνεται επίσης στην Αμερική, στον Καναδά, στο Ηνωμένο Βασίλειο, και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, από τη θεατρική ομάδα Out of Chaos, με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Αμερικής του Πανεπιστημίου Harvard, της Κοινότητας KOSMOS, και του Συλλόγου Κλασικών Σπουδών Αμερικής. Η πρωτοβουλία αυτή προέκυψε από τη σειρά «Διαβάζοντας Αρχαία Τραγωδία διαδικτυακά» (Reading Greek Tragedy Online), την οποία διοργανώνει το Θέατρο Out of Chaos, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών στην Αμερική: σκηνές από αρχαίες τραγωδίες απαγγέλλονται διαδικτυακά, ζωντανά, με ηθοποιούς από ολόκληρο τον κόσμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό βλ.

https://www.out-of-chaos.co.uk/playingbacchaegreece?fbclid=IwAR3G1xbr0Zs33DluLdj-YUZbrWKmMcAmsgktTgon6GCQp5tlyiMGKVxquVQ

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής