ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Γραμματείας
Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,
 
εκ μέρους του Τμήματος και των καθηγητριών/ών, θα ήθελα να συγχαρώ τις/τους πρωτοετείς για την επιτυχία τους και  να ευχηθώ σε όλες τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας  η φετινή να είναι μια  χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα στις επιστήμες και τις τέχνες, οι οποίες είναι τόσο σημαντικές τόσο για τη βίωση όσο και την κριτική κατανόηση της  δημόσιας και  ιδιωτικής μας ζωής.
 
Σας καλούμε να παρακολουθείτε συστηματικά και να συνεισφέρετε στα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις πλούσιες δράσεις του Τμήματος που σας υποδέχεται και να συμμετέχετε ενεργά στην ακαδημαϊκή μας κοινότητα. 
 
Ιδιαίτερη έμφαση χρειάζεται στην τακτική ενημέρωσή σας από τις ανακοινώσεις μας στην ιστοσελίδα του Τμήματος και στην συστηματική πλοήγησή σας σε όλες τις πληροφορίες που περιέχει η ιστοσελίδα σχετικά με την οργάνωση  και το περιεχόμενο τόσο των σπουδών σας όσο και του Τμήματος ως ακαδημαϊκής μονάδας. 
 
Είναι σημαντικό, επίσης, να διατρέξετε το εγχειρίδιο φοιτητριών/ών που έχουμε ετοιμάσει και έχει συγκεντρωμένες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε και τις πηγές στις οποίες πρέπει να ανατρέξετε για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί. 
 
Σας ευχόμαστε  καλή αρχή για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά! 
 
Αγγελική Σπυροπούλου, Καθηγήτρια
Πρόεδρος Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής