ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Διδασκόντων

Αγαπητοί φοιτητές,
καλή αρχή στο νέο ακαδημαϊκό έτος.

Τα παρακάτω μαθήματα θα ξεκινήσουν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα ως εξής:

1) Παιδαγωγική του Θεάτρου VI: Θεατροπαιδαγωγικά Προγράμματα σε Κοινωνικούς Χώρους και Φορείς (https://eclass.uop.gr/courses/2473/) - Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023, 12:00-15:00, Αίθουσα Λήδας Τασοπούλου. Παρακαλούνται οι φοιτητές να έχουν μαζί τους ένα μικρό αγαπημένο τους αντικείμενο.
Κατά το πρώτο μάθημα, εκτός της εισαγωγής, θα συζητηθούν οι επισκέψεις που θα γίνουν (μουσείο, φυλακές, οίκος ευγηρίας, κέντρο ψυχικής υγείας, χώρος φιλοξενίας γυναικών) και θα διαμορφωθούν ομάδες εργασίας.

2) Παιδαγωγική του Θεάτρου ΙIΙ: Η Αναπτυξιακή Διάσταση της Διδακτικής του Θεάτρου στην Εκπαίδευση (https://eclass.uop.gr/courses/2873/) - Το μάθημα θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση των εκλογών Οκτωβρίου 2023 (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση - τα μαθήματα που θα χαθούν θα αναπληρωθούν) κάθε Δευτέρα, 15:00-18:00, Λήδα Τασοπούλου.

3) Δραματική Τέχνη στην Εκπαίδευση και Μάθηση (https://eclass.uop.gr/courses/2472/) - Το μάθημα θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση των εκλογών Οκτωβρίου 2023 (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση- τα μαθήματα που θα χαθούν θα αναπληρωθούν) κάθε Δευτέρα 12:00-15:00, Αίθουσα Ισογείου.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο μάθημα, παρακαλούνται να κάνουν εγγραφή στην eClass στον αντίστοιχο σύνδεσμο, που αναφέρεται ανωτέρω, για να δουν τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις θεματικές ενότητες.

Η διδάσκουσα
Κατερίνα Κωστή

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής