ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκτυο επικοινωνίας αποφοίτων

apofoitoi

Δίκτυο επικοινωνίας αποφοίτων
Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών δημιούργησε ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ. Σε όλα τα Πανεπιστήμια υπάρχει Γραφείο Διασύνδεσης που προσπαθεί να φέρει σε επαφή τους αποφοίτους με την αγορά εργασίας. Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου λειτουργεί στην Τρίπολη. Όμως αυτό στο οποίο αναφερόμαστε είναι κάτι διαφορετικό. Το Τμήμα επιθυμεί και κρίνει απαραίτητο να έρθει σε επαφή με όλους τους αποφοίτους του για να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους. Αυτό θα εξυπηρετήσει πολλούς στόχους. Το Τμήμα θα γνωρίζει την πορεία των αποφοίτων που θεωρεί «δικά του παιδιά», την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, την επαγγελματική τους αποκατάσταση στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα σε εργασίες σχετικές ή όχι με το θέατρο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μετά την αποφοίτηση ή αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα, την ανάγκη για επικαιροποίηση των σπουδών τους ή τη συνέχισή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, και πολλά άλλα θέματα σχετικά με την επαγγελματική τους εξέλιξη καθώς και την αποτελεσματικότητα των μαθημάτων και σεμιναρίων της Σχολής.

Η οργάνωση αυτή θα συμβάλει στη βελτίωση του Τμήματος μέσω της αυτοκριτικής του και στην παροχή των εξειδικευμένων υπηρεσιών που επιζητούν οι απόφοιτοι. Παράλληλα όμως το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Ναυπλίου, έχοντας κοντά του τους «απογόνους» του, θα αξιοποιεί τις εμπειρίες¸ τις γνώσεις και τις επαγγελματικές κατακτήσεις τους προκειμένου με αυτές να εμψυχώσει τους προπτυχιακούς φοιτητές και έτσι οι απόφοιτοί του να λειτουργήσουν ως δάσκαλοι που θα προσφέρουν την εξειδίκευση και τις εμπειρίες τους. Ας μην ξεχνάμε ότι στο εξωτερικό πολλά μικρά πανεπιστήμια στηρίζονται με πολλαπλούς τρόπους στους αποφοίτους τους.
Το Πανεπιστήμιο προκειμένου να αποτελέσει «ζωντανό» κύτταρο των θεατρολόγων του Ναυπλίου, τόπο συνάντησης, επικοινωνίας, ανταλλαγής, δημιουργικότητας και υποστήριξης, σχεδιάζει ενημερωτικές συναντήσεις, ηλεκτρονική επικοινωνία με άλλα φόρα, εκδηλώσεις προς τιμή των αποφοίτων και δημιουργία ιστοσελίδας-τράπεζας πληροφοριών σχετικής με αυτούς. Ήδη έχει αποστείλει στους απόφοιτους το πρώτο ερωτηματολόγιο προκειμένου να μελετήσει ερευνητικά την επαγγελματική εξέλιξη και το προφίλ τους.

apofoitoi3

Δελτίο Τύπου 1ης Ημερίδας

Πρόγραμμα 1ης Ημερίδας

Φωτό 1ης Ημερίδας

**********************

Πρόγραμμα 2ης Ημερίδας

Φωτό 2ης Ημερίδας

(20-5-2015) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Τμήματος Θεατρικών Σπουδών - Εκδήλωση με τίτλο «Συνάντηση  με το Θόδωρο Τερζόπουλο» Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στο Θέατρο Άττις στην Αθήνα με καλεσμένους τους Απόφοιτους  και τους Μεταπτυχιακούς φοιτητές Τμήματος Θεατρικών Σπουδών (αφίσαδελτίο τύπου)

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής