ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώσεις Τμήματος

(20-04-2024)  Δελτίο τύπου Π.Μ.Σ. Τ.Θ.Σ. ΔΡΑ.ΤΕ.Π.ΤΕ. / Σεμινάριο - βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «Πάμε φυλακή?» με την ομάδα εμψύχωσης : “Nafplio Ex Anima” /Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 19:00 μ.μ. στην αίθουσα «Λήδα Τασοπούλου» της Σχολής Καλών Τεχνών, στο Ναύπλιο ( Βασιλ Γεωργίου β΄ & Ηρακλέους) [αφίσα, δελτίο τύπου]

(10-04-2024) Το Σωματείο «Οι φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο-Θεατροδρόμιο», σας προσκαλεί στο 6ο Ετήσιο Φεστιβάλ Αφήγησης «Η δύναμη της αφήγησης μέσα από παραμύθια και βιογραφικές ιστορίες» το οποίο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Σχολής Καλών Τεχνών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Παρασκευή 12 Απριλίου, ώρα 6:00 μ.μ. - 9:30 μ.μ. και το Σαββατο 13 Απριλίου 2024, ώρα 6:00 μ.μ. - 9:30 μ.μ. στη Σχολή Καλών Τεχνών, στα διαδακτήρια της Άριας Ναυπλίου, (πρώην Φωτόνιο), Αίθουσα Α1. (αφίσα, δελτίο τύπου)

(25-02-2024)  Δελτίο τύπου Π.Μ.Σ. Τ.Θ.Σ.“Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική” για εκδήλωση που έλαβε χώρα μετά την παράσταση «Πλατόνοφ» του Α. Τσέχοφ σε διασκευή και σκηνοθεσία του Adolf Shapiro σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και με το Κέντρο Πολιτισμού και Ανάπτυξης «AVANTGARDE». Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Τη συζήτηση συντόνισε η Δρ. Χριστίνα Ζώνιου, διδάσκουσα Υποκριτικής ως μέλος ΕΕΠ στο Τ.Θ.Σ. του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.  (δελτίο τύπου)

(25-02-2024)  Δελτίο τύπου Π.Μ.Σ. Τ.Θ.Σ.«Δημιουργική Γραφή, Θέατρο και Πολιτιστικές Βιομηχανίες: Καλλιτεχνικές, Ερευνητικές και Παιδαγωγικές Εφαρμογές» για τη συνάντηση του Π.Μ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό «Θέατρο Τέχνης - Κάρολος Κουν» στην Πλάκα, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Η συνάντηση περιλάμβανε ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ με κείμενα που είχαν δημιουργήσει φοιτήτριες και φοιτητές του Π.Μ.Σ. κατά τον ενάμισυ χρόνο λειτουργίας του.   (δελτίο τύπου)

 

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής