ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

ελπίζω να είστε καλά! Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες όλοι και όλες οι διδάσκοντες και διδάσκουσες καθώς και τα μέλη του διοικητικού προσωπικού του Τμήματός μας προσπαθούμε, υπερβάλλοντας εαυτόν, να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το καλύτερο για τη συνέχιση της λειτουργίας του Τμήματος και με τη δική σας συνεργασία, που ομολογουμένως υπήρξε πολύ πρόθυμη   έως τώρα.

 Σας ενημερώνω ότι για διευκόλυνσή σας είμαι στη διάθεση όλων σας για επικοινωνία όχι μόνο σχετικά με τα μαθήματά μου, αλλά και για οτιδήποτε σας απασχολεί σε σχέση με τις σπουδές σας, μέσω επικοινωνίας email ή τηλεδιάσκεψης αν χρειάζεται. Τον σύνδεσμο της συνάντησής μας θα σας τον δίνω μετά από επικοινωνία email οπου θα ορίζουμε και ώρα. Σε κάθε περίπτωση παραμείνετε συνδεδεμένοι μαζί μου και με τον Σύλλογό σας ώστε να αντιμετωπιστούν από κοινού δυσκολίες ή απορίες.


Καταρχάς σας καλώ όλους και όλες σε μια τηλεσυνάντηση το Σάββατο 2-4 μ.μ. για να συζητήσουμε θέματα που σας απασχολούν σχετικά με τις σπουδές σας.  Για λόγους ασφαλείας, τον σύνδεσμο θα τον στείλω στα μέλη του Συλλόγου ώστε να σας το προωθήσουν αρμοδίως ή επικοινωνήστε μαζί τους εσείς έως την Παρασκευή ώστε να τον προμηθευτείτε και θα είναι τον εξής ο ίδιος για επόμενες συναντήσεις μας. Θα λάβετε, επίσης, μήνυμα στη διεύθυνση αλληλογραφίας του πανεπιστημίου, οπότε να το ελέγξετε παρακαλώ.


Να προσέχετε τον εαυτό σας!

Αγγελική Σπυροπούλου, Αναπλ. Καθηγήτρια
Πρόεδρος Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής