ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Σύμφωνα με απόφαση της Συνέλευσης του ΤΘΣ  οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθεί  εξ αποστάσεως με τρόπους που ανακοινώνουν  οι διδάσκοντες/ουσες στο ΕCLASS του μαθήματός τους.

Η ενημέρωση για τη διδασκαλία και την αξιολόγηση και την ύλη των μαθημάτων γίνεται αποκλειστικά μέσω του ECLASS  κάθε μαθήματος, το οποίο οφείλετε να παρακολουθείτε.
Σημειώσατε ότι άγνοια του παρόντος μηνύματος δεν αναγνωρίζεται, εφόσον είναι αναρτημένη η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΤΘΣ.

Το εξάμηνο θα περατωθεί  σύμφωνα με το ακ. ημερολόγιο που είχε εγκρίνει η Σύγκλητος στις 13 Ιουνίου 2020 δεδομένου ότι όλες οι απαιτούμενες εβδομάδες και ύλη  των μαθημάτων του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος θα έχουν ολοκληρωθεί μέσω της εξ αποστάσεως διδασκαλίας που ξεκίνησε στις 23-3-2020 σύμφωνα με σχετική απόφαση της Συγκλήτου.

Εξεταστική περίοδος  του Εαρινού εξαμήνου  2019-20  
Δευτέρα 15  Ιουνίου 2020  ΕΩΣ   Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020.

Η εμβόλιμη θα ισχύσει κανονικά.

Ως προς την Επαναληπτική Εξέταση Περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 θα ισχύσουν τα ακόλουθα που έχουν προβλεφθεί. Ως προς τον τρόπο εξέτασης των μαθημάτων τον Σεπτέμβριο, θα  αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση  εγκαίρως.

Επαναληπτική Εξέταση Περιόδου Σεπτεμβρίου 2020
 Δευτέρα 31 Αυγούστου  2020   ΕΩΣ   Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου  2020

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής