ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Αγαπητές και αγαπητοί μας φοιτητές, παλαιοί και νέοι,
 
με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς σας καλωσορίζω και σας εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητική αυτή η περίοδος δεδομένων των έκτακτων συνθηκών.
 
Καταρχάς να σας ενημερώσω ότι για την προστασία της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΘΣ αλλά και της πόλης του Ναυπλίου, στη 18η συνεδρίαση της  Συνέλευσης  του ΤΘΣ , η οποία έχει λάβει υπόψη υπόψη τις διατάξεις της ΚΥΑ 115744/Ζ1 - ΦΕΚ 3707/Β/4-9-2020, τον προβλεπόμενο αριθμό φοιτητών ανά μάθημα  και την καταλληλότητα των διαθέσιμων αιθουσών του ΤΘΣ,  αποφασίστηκε να γίνουν τα μαθήματα  εξ αποστάσεως, εκτός των βιωματικών/εργαστηριακών μαθημάτων που αναγράφεται στο αναρτημένο  ωρολόγιο πρόγραμμα ότι θα γίνουν σε συγκεκριμένες αίθουσες.   
 
Εάν μετά τις δηλώσεις μαθημάτων στο τέλος Οκτωβρίου μεταβληθούν τα δεδομένα των αριθμών των φοιτητών ανά τμήμα ή προστεθούν νέοι διδάσκοντες εκτάκτως για δια ζώσης διδασκαλία, τότε θα αναθεωρηθεί το πρόγραμμα  καταλλήλως και θα αναρτηθούν σχετικές ανακοινώσεις.
 
Παρακαλώ να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις και τις ανακοινώσεις των καθηγητών/τριών σας στο eclass καθημερινά.
 
Επίσης, ανακοινώνεται ότι οι ομάδες εργασίες των φοιτητών εκτός μαθήματος που συγκεντρώνονται π.χ. για πρόβες, δεν μπορεί να έχουν πάνω  από 5-6 μέλη, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός σε μικρούς χώρους και δυσκολία καθαριότητας.
 
 Οι συγκεντρώσεις/πρόβες  αυτές μπορούν να γίνονται ΜΟΝΟΝ στην αίθουσα Τασοπούλου  όταν είναι κενή σε ώρες  λειτουργίας του κτιρίου, αφού έχει προηγουμένως κλειστεί η αίθουσα από φοιτητές με μήνυμα στην κ. Διαβολή και κοινοποίηση στην Πρόεδρο.
 
Θα αναρτηθούν σύντομα ειδικές οδηγίες για την χρήση της αίθουσας και μέτρα ασφαλείας για βιωματικά μαθήματα και πρόβες. Παρακαλώ να τηρήσετε τις οδηγίες στο ακέραιο ώστε να προφυλάξετε την υγεία την δική σας και των γύρω σας.
 
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και σας εύχομαι Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά, παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα εξομαλυνθεί η λειτουργία των μαθημάτων.
 
Σας πληροφορούμε ότι προγραμματίζεται δια ζώσης συνάντηση για όλους τους φοιτητές  σε ανοικτό χώρο μέσα στον Οκτώβριο, για ενημέρωση και καλωσόρισμα.
 
Εντωμεταξύ, μένουμε ασφαλείς .
 
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Αγγελική Σπυροπούλου, Αναπλ. Καθηγήτρια
Πρόεδρος Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής