ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Αγαπητές  φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές

καλωσήρθατε   στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και συγχαρητήρια για την επιτυχία σας !

Όλοι μας  βιώνουμε μια πρωτόγνωρη και τραυματική συνθήκη με την εμφάνιση της πανδημίας, η οποία ελπίζω ότι δεν θα συνεχιστεί πέραν του χειμερινού εξαμήνου. Παρ' όλα αυτά, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών  καταβάλλει κάθε προσπάθεια να συνεχίσει τη λειτουργία του, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες νομικές διατάξεις που αφορούν την προστασία της υγείας της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ταυτόχρονα, θέτει ως προτεραιότητα την διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων σπουδών υψηλή.

Όπως θα διαβάσατε σε προηγούμενη ανακοίνωση και στο ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί, ΟΛΑ τα υποχρεωτικά μαθήματα του 1ου και 2ου έτους θα γίνουν εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως, δεδομένου του μεγάλου αριθμού εγγεγραμμένων φοιτητών/τριών σε αυτά.

Για τον σύνδεσμο τηλεσυνάντησης, την ύλη και όλα τα θέματα που αφορούν σε κάθε έκαστο μάθημα θα πληροφορείστε από σχετικές αναρτήσεις των καθηγητών σας στην ιστοσελίδα του τμήματος  (ts.uop.gr ) και την πλατφόρμα  τηλεκπαίδευσης (eclass.uop.gr)

Για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης   θα πρέπει να έχετε πάρει τους κωδικούς σας από το Πανεπιστήμιο. Αυτή η διαδικασία προϋποθέτει την καταχώρηση των στοιχείων των εγγεγραμμένων φοιτητών από το Υπουργείο στο πληροφοριακό σύστημα των γραμματειών. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας προβλέπεται να ολοκληρωθεί  την ερχόμενη εβδομάδα.  Θα αναρτώνται συνεχώς σχετικές οδηγίες.

Όμως, όλα τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά από  τη Δευτέρα, στις 5 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο και  το αναρτημένο ωρολόγιο πρόγραμμα, το οποίο χρειάζεται να συμβουλευτείτε άμεσα.

Έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, οι καθηγητές σας θα αναρτήσουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος  τους συνδέσμους με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στα τηλεμαθήματα, έως ότου αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα, οπότε θα λαμβάνετε ενημέρωση από εκεί.

Θα σας παρακαλούσα εντωμεταξύ να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να διαβάσετε το ωρολόγιο πρόγραμμα, το πρόγραμμα σπουδών, το εγχειρίδιο φοιτητή/τριας, και τις οδηγίες συγγραφής εργασιών.  

Σας προσκαλώ σε μια πρώτη διαδικτυακή συνάντηση υποδοχής την Παρασκευή  2 Οκτωβρίου 4.00-4.30 μ.μ. στον κατωτέρω σύνδεσμο. θα σας παρακαλούσα νυνδεθείτε για μια αρχική ενημέρωση και επικοινωνία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ
Time: Oct 2, 2020 04:00 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/83178174216?pwd=TzgyeE9HcW1UZ1J0dFpWQzcra3BkUT09


Σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά και κυρίως με υγεία!

Αγγελική Σπυροπούλου
Πρόεδρος Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής