ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ERASMUS+

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

E-class

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΠΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκυεή24 Δεκεμβρίου 2021. Η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022. Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος που θα πρέπει να εισέρχονται οι φοιτητές είναι http://eudoxus.gr.


Οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν πρώτα σε δήλωση μαθημάτων στο Τμήμα και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν τη δήλωση συγγραμμάτων. Συγγράμματα δικαιούνται να πάρουν μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει στη δήλωσή μαθημάτων τους.


Επισημαίνουμε ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι δεύτερου πτυχίου προπτυχιακών σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.
Κατ' εφαρμογή του άρθρου 65 του Ν. 4386/2016 (ΦΕΚ Α 83/11-5-2016), είναι δυνατή η χορήγηση δωρεάν έντυπων διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές που παρακολουθούν πρόγραμμα σπουδών για τη λήψη δεύτερου πτυχίου.

Από τη γραμματεία

 

Υλοποίηση ιστοχώρου:
Ανδρέας Μαλής